Thomas Herman

BIOGRAFI

Thomas Herman har længe været et etableret navn i den gastronomiske verden. Han har været ansat på flere af de danske top restauranter, og har desuden haft arbejdsår i udlandet på stjerne restauranter i såvel Frankrig som i Spanien.

Thomas har gennem sin karriere modtaget en række gastronomiske priser samt udmærkelser. Den største uden tvivl en Michelin stjerne på Restaurant Herman. Han var idemanden bag restaurant Herman i det gamle Nimb i Tivoli, hvor han også regerede som køkkenchef og gjorde en dyd ud af at rehabilitere det danske køkken.

I 2012 valgte Thomas at stoppe som køkkenchef på Restaurant Herman og har udover sin medvirken på først TV3 ́s Masterchef og senere DR1 i en hel række danske mad programmer, været en stor del af Summerbird Organic, som en af de bærende kreative kræfter og udvikling i deres omlægning til økologi.

Desuden har Thomas udgivet kogebøgerne; Brændende Kærlighed, Herman Nimb og seneste Hermans Aftensmad.

Thomas er i dag på udvalgte datoer tilbage bag komfuret og det kontroversielle “bord” med plads til 8 gæster på det nyåbnede Arriba Nacional.